Judith Melbye

41 28 46 26

Portrett JM

FEMILATES er et eget konsept for der kvinnekroppen er i sentrum. Jeg er selv instruktør og har klasser, bedrifts og har PT-timer. Jeg tok min Pilates Matte-sertifisering hos Rikke Schillinger ved Pilates Room i Oslo i 2008, ChiBall Remedial Pilates i Stocholm i 2015 og har gjennomført workshops i Pilates og Ashtanga yoga på The Room – Pilates Room og i Stavanger ved Pilates Bodywork, House of Movement. Som et resultat av min interesse for Pilates og effekten på kvinnekroppen, på bekken og bekkenbunnens muskulatur, har jeg deltatt på flere symposier i regi av bekkensenteret på A-hus og KIB i Tromsø. Det gjenspeiles i praksisen min gjennom at jeg særlig vektlegger bekkenbunnens funksjon og styrke. Derfor har jeg utviklet Femilates-programmet. Å trene disse musklene er like viktig som å trene og vedlikeholde muskulaturen i enhver annen del av kroppen. Jeg kan ikke understreke ofte nok hvor viktig det er å ha en sunn og sterk bekkenbunn.

Erfaringene jeg har fra de siste 10 årenes pilatesundervisning bekrefter for meg at ingen annen treningsform ivaretar kvinnekroppen så presist, så enkelt og så selvfølgelig som Pilatesmetoden. Grunnen er enkel: Man aktiverer alltid bekkenbunnen i forkant av timen og minner på i forkant av hver øvelse. For den som trener FEMILATES regelmessig, vil det å aktivere bekkenbunnsmuskulaturen skje som en ren refleks. Etterhvert vil det sitte som en autonom handling, det inngår som en del av bevegelsesmønsteret.

Jeg er opptatt av kosthold og livsstil. Parallelt med dette er jeg konsulent innen markedsføring av lokalmat og småskala landbruksprodukter, min egentlige bakgrunn er dekoratør og markedskoordinator. Det er vel nok. Jo, det er det. Men jeg har også en mastergrad i Litteraturvitenskap, jeg er opptatt av det visuelle, av tegn og symboler, av semiotikk. Det får jeg altfor sjelden spørsmål om.

Jeg underviser i faste klasser og privattimer på klinikken og ute på bedriftstimene.

FEMILATES mobil 41 28 46 26

E-mail:  pilates@klinikkandoya.no

JUDITH MELBYE
JUDITH MELBYEPilates
41 28 46 26
PILATES