Yoga

48 18 11 74

Yoga med Renate, på Klinikk Andøya

Jeg underviser en mild form for yoga med god personlig oppfølging i et hyggelig miljø. Yoga styrker de dype kjernemusklene; utfordrer din balanse og koordinasjon; og gjør deg mykere. Yoga kan også gi deg økt kroppsbevissthet, bedre kroppsholdning og mer energi. Opplevelsen av tilstedeværelse, og det å av å være i harmoni med seg selv og omgivelsene er sentrale begreper.

Jeg underviser flere typer yogakurs, både på dagtid og kveldstid. Nedenfor følger en beskrivelse av de ulike kursene. Ring meg om du har noen spørsmål og se min egen nettside www.renateeriksen.com for mer utfyllende kursbeskrivelse. Velkommen til kurs.

Alle kurs passer for nybegynnere.

KURSBESKRIVELSER:

 • Klassisk yoga: mandag kveld kl 17.30 – 18.45. Dette er en time om gir styrke og smidighet. Vi gjør enkle somatisk øvelser, solhilsen, hunden som ser ned m.m. Dette er min mest fysisk krevende time, men vi gjør aldri hodestående eller andre mer akrobatisk yoga øvelser (fordi jeg tror ikke det er så sundt for folk flest).
 • Yin yoga: torsdag kveld kl 19.15 – 20.30. En roligere time med liggende øvelser hvor fokus på å strekke kroppen og på avspenning. Dette er en time som kan hjelpe deg stresse ned på slutten av uken og sove bedre.
 • Enkel yoga Tirsdag dagtid kl 10.15 og Onsdag kl 10.15. En enkel time med fokus på mobilitet og bevegelighet for deg som pensjonist, sliter med helse, ikke har trent på en stund, eller som trives best med en mild og rolig treningstype på dagtid.
  Gravidyoga: torsdager kveld kl 17.45- 19.00. Yoga for gravide er en mild treningsform. Vi jobber med mikro-bevegelser (enkle strekker og styrketrening) og litt annerledes øvelser som er spesielt nyttige for gravide. Treningen er basert på grunnprinsippene i yoga om konsentrasjon og tilstedeværelse; og om å lytte til dine grenser og om å ta vare på deg selv. Du vil også lære teknikker (pust og bevegelse) som kan hjelpe deg i fødsel. Gravidyoga passer for deg som er i svangerskap fra 16 uker og frem til fødselen.
  Mor & baby kurs: tirsdag dagtid kl 12.00 – 13.30 Dette kurset er for deg med baby fra 6 uker og opp til krabbestadiet (ca 7 månder). Vi gjør barselyoga, babymassasje og du vil også lære litt om spebarnsutvikling. I barselyoga er fokus på å styrke bekkenbunn og de dype kjernemusklene, skape stabilitet i bekkenet og ‘lukke’ kroppen etter svangerskapet. Det er enkle øvelser som du gjør sammen med babyen. Babymassasje er en koselig aktivitet som fremmer nærhet og styrker båndet mellom deg og barnet ditt. Du vil lære en annerkjent massasjeteknikk som du kan anvende gjennom hele oppveksten: eldre barn elsker også massasje.
   
  For mer informasjon se www.renateeriksen.com
 

 

 

Renate Eriksen
Renate EriksenYoga
48 18 11 74