Om oss 2018-04-04T13:14:18+00:00

Om oss

KONTAKT OSS

Klinikk Andøya er en tverrfaglig helseklinikk i Vågsbygd.

Du finner oss i enden av Kjosbukta i gamle ”Voiekroa” i samme hus som Andøya Legesenter og ”Vertshuset” frisør.
Vi har romslig lokaler og gode parkeringsmuligheter.

Klinikk Andøya har en kiropraktor, fire fysioterapeuter, akupunktør, to pilates/yoga-instruktører og resepsjonist som kan svare på det meste. En av fysioterapeutene er privat, mens tre jobber med offentlig tilskudd.

Vi jobber godt sammen med tett dialog og et nært samarbeid med alle legene i bydelen gjennom hyppig kontakt og faste dialogmøter hvor vi kommer sammen for å finne den beste behandlingen for hver enkelt pasient. Klinikken er åpen for alle pasienter i alle aldersgrupper som er plaget med muskel-, og skjelettplager eller andre tilstander.

Pasienten blir møtt av sin terapeut første gang, og ved behov undersøkt av flere terapeuter samtidig, for fortest finne årsaken til problemet og det beste behandlingsopplegget for å løse problemet.

Utover normale åpningstider tilbyr vi akuttbehandlinger på kvelder og helligdager hvis det passer, og kan ved behov komme hjem til pasienten hvis det er nødvendig.

Våre terapeuter har lang erfaring, høy faglig kompetanse og gjennom tverrfaglig samarbeid er vårt mål å finne den behandlingen som er optimal for deg og dine plager.

BEHANDLINGER

Møt teamet

JON SØVIK
JON SØVIKKiropraktor
Jon har sin utdannelse fra verdens eldste og største utdanningsinstisjon innenfor kiropraktikk – Palmer College of Chiropractic.
MER OM JON
KIROPRAKTOR
TOR JAN
TOR JANKiropraktor
Tor Jan tok sin Mastergrad i kiropraktikk, ved Welsh Institute of Chiropractic.
Han har i tillegg kurs innen dry needling, og kinesio tape.
MER OM TOR
KIROPRAKTOR
LASSE RUGLAND
LASSE RUGLANDFysioterapi
Lasse er utdannet fysioterapeut fra Berlin, Tyskland i 2002.
Han har blant annet lang erfaring fra privat praksis i Farsund og Kristiansand.
MER OM LASSE
FYSIOTERAPEUT
ARILD MARTIN TONSTAD
ARILD MARTIN TONSTADFysioterapeut
Er fysioterapeut med utdannelse fra Aalborg, Danmark (2000-2004). Var med å starte opp klinikken i 2010 og er i dag daglig leder ved Klinikk Andøya.
MER OM ARILD
FYSIOTERAPEUT
MAGNUS ASK MIKKELSEN
MAGNUS ASK MIKKELSENFysioterapeut
Magnus utdannet seg til fysioterapeut på Høgskolen i Oslo og Akershus i 2013. Han har jobbet som privat fysioterapeut ved KlinikkAndøya siden 2014.
MER OM MAGNUS
FYSIOTERAPEUT
PER OLAV MOBERG PEERSEN
PER OLAV MOBERG PEERSENFysioterapeut
Per Olav er fysioterapeut med tilskudd fra Kristiansand Kommune. Dvs. han tar i mot pasienter med og uten henvisning og behandler alle typer pasienter i alle aldere.
MER OM PER
FYSIOTERAPEUT
JUDITH MELBYE
JUDITH MELBYEPilates
Judith Melbye er selvstendig næringsdrivende og driver Pilatespust og er selv instruktør og har klasser, privattimer og gir treningsveiledning.
MER OM JUDITH
PILATES
RENATE ERIKSEN
RENATE ERIKSENYoga
Renate underviser klassisk Hatha yoga på Klinikk Andøya. Det er en rolig og mild form for yoga, hvor fokus er på å finne ro, styrke og vitalitet.
MER OM RENATE
YOGA
ELENA NIKOLAISEN
ELENA NIKOLAISENAkupunktør
Behandler Elena Nikolaisen er sertifisert akupunktør med 3-års utdannelse i Klassisk kinesisk akupunktur ved Vestfold akupunkturskole.
MER OM ELENA
AKUPUNKTØR

Gjør en avtale

38 11 83 00

Eller fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil komme tilbake til deg snart. Vennligst sørg for å la oss få vite hvilken behandling du leter etter, så den rette personen kan komme tilbake til deg.