Per Olav Moberg Peersen

Per Olav Moberg Peersen – Fysioterapeut og maneullterapeut

Per Olav er utdannet manuellterapeut som er en videreutdanning innen fysioterapi . Han var i 2018 i Perth, Australia og tok en master i klinisk fysioterapi ved Curtin University. Dette er for tiden det mest annerkjente studiet i verden innenfor manuell terapi og muskel- og skjelettfysioterapi.

Per Olav har refusjonsrett hos Helfo og tar i mot pasienter med og uten henvisning og behandler alle typer pasienter i alle aldere. Per Olav jobber fra 1 januar 2021 kun her på Klinikk Andøya. Tidligere har han jobbet på Eventyrgården Fysioterapi, på Birkeland Klinikken, som barnefysioterapeut i Vennesla og kommunefysioterapeut i Songdalen. Per Olav var ferdigutdannet fra Fysioterapiskolen i Aalborg, Danmark i 2002.

Per Olav er godkjent manuel-/fysioterapeut for Idrettens Behandlernettverk som betyr at han kan behandle idrettskader som dekkes av idrettens egen forsikringsordning –  www.idrettshelse.no.

Utover jobben som fysioterapeut er han  aktiv i Norsk Fysioterapeutforbund sin faggruppe for Manuell Terapi og delegat for Norge i den internasjonale faggruppen for Manuell Terapi (IFOMPT).

Tlf/ sms: 47 48 24 95 eller ta kontakt med Janne i resepsjonen (38 11 83 00)

E-mail: po@klinikkandoya.no

Sjekk ledige timer via vår nettside

Manuell terapi er en videreutdanning på masternivå innenfor fysioterapi

Gjennom to år tar man en master ved et universitet og går i veiledning hos godkjent veileder fra Universitetet i Bergen. Etter gjennomført master, veiledning og eksamen ved UiB blir man godkjent som manuellterapeut i Norge

Manuellterapeuter har utvidet kompetanse og rettigheter som fysioterapeuter og kan henvise til spesialisthelsetjenesten, radiologi (MR, CT, røntgen osv) og sykemelde inntil 12 uker.

Les mer om Manuell Terapi her:

Norsk Fysioterapeutforbund – Manuell Terapi

PER OLAV MOBERG PEERSEN
PER OLAV MOBERG PEERSENFysioterapeut/manuellterapeut
47 48 24 95
FYSIOTERAPI