Per Olav Moberg Peersen

Per Olav Moberg Peersen (for tiden i permisjon)

Per Olav holder på med videreutdanning for å bli manuell terapeut. Han var i 2018 i Perth, Australia og tok en master i klinisk fysioterapi ved Curtin University. Dette er for tiden det mest annerkjente studiet i verden innenfor manuell terapi og muskel- og skjelettfysioterapi. Han har permisjon dette året for å jobbe under veiledning i sin spesialisering.

Per Olav har refusjonsrett hos Helfo og tar i mot pasienter med og uten henvisning og behandler alle typer pasienter i alle aldere. Per Olav jobber også på klinikk i Birkeland to dager i uken og har lang og bred erfaring fra privat praksis i Kristiansand. Tidligere har han jobbet på Eventyrgården Fysioterapi, som barnefysioterapeut i Vennesla og kommunefysioterapeut i Songdalen. Per Olav var ferdigutdannet fra Fysioterapiskolen i Aalborg, Danmark i 2002.

Per Olav er godkjent manuel-/fysioterapeut for Idrettens Behandlernettverk som betyr at han kan behandle idrettskader som dekkes av idrettens egen forsikringsordning –  www.idrettshelse.no.

Utover jobben som fysioterapeut er han styremedlem i Forbundsstyret i Norsk Fysioterapeutforbund hvor han også leder Næringspolitisk Råd som behandler alle saker som omhandler selvstendig næringsdrivende/private fysioterapeuter i forbundet. Han er også styremedlem i Prosjektstyret i Akson og EPJ løftet i Direktoratet for E-helse.

Tlf/ sms: ta kontakt med resepsjonen i permisjonstiden ( 38 11 83 00 )

E-mail: po@klinikkandoya.no

Manuell terapi er en videreutdanning på masternivå innenfor fysioterapi

Gjennom to år tar man en master ved et universitet og går i veiledning hos godkjent veileder fra Universitetet i Bergen. Etter gjennomført master, veiledning og eksamen ved UiB blir man godkjent som manuellterapeut i Norge

Manuellterapeuter har utvidet kompetanse og rettigheter som fysioterapeuter og kan henvise til spesialisthelsetjenesten, radiologi (MR, CT, røntgen osv) og sykemelde inntil 12 uker.

Les mer om Manuell Terapi her:

Norsk Fysioterapeutforbund – Manuell Terapi

PER OLAV PEERSEN
PER OLAV PEERSENFysioterapeut
38 11 83 00
FYSIOTERAPI