Om oss

KONTAKT OSS

Klinikk Andøya er en tverrfaglig helseklinikk i Vågsbygd.

Du finner oss i enden av Kjosbukta i gamle ”Voiekroa” i samme hus som   ”Vertshuset” frisør og Andøya Legesenter holdt til tidligere.
Vi har romslig lokaler og gode gratis parkeringsmuligheter.

Klinikk Andøya har en kiropraktor og manuellterapeut, fem fysioterapeuter, to pilates/yoga-instruktører og resepsjonist som kan svare på det meste. En av fysioterapeutene er privat, mens fire jobber med offentlig tilskudd.

Vi jobber godt sammen med tett dialog og et nært samarbeid med alle legene i bydelen gjennom hyppig kontakt og faste dialogmøter hvor vi kommer sammen for å finne den beste behandlingen for hver enkelt pasient. Klinikken er åpen for alle pasienter i alle aldersgrupper som er plaget med muskel-, og skjelettplager eller andre tilstander.

Pasienten blir møtt av sin terapeut første gang, og ved behov undersøkt av flere terapeuter samtidig, for fortest finne årsaken til problemet og det beste behandlingsopplegget for å løse problemet.

Utover normale åpningstider tilbyr vi akuttbehandlinger på kvelder og helligdager hvis det passer, og kan ved behov komme hjem til pasienten hvis det er nødvendig.

Våre terapeuter har lang erfaring, høy faglig kompetanse og gjennom tverrfaglig samarbeid er vårt mål å finne den behandlingen som er optimal for deg og dine plager.

BEHANDLINGER

Møt teamet

Janne Rosseland
Janne RosselandSekretær
Janne er klinikkens sentrum. Hun holder styr på alle pasientene og oss som jobber her. Hør med henne hvis det er noe du lurer på 😉
38 11 83 00
LASSE RUGLAND
LASSE RUGLANDFysioterapi
Lasse er utdannet fysioterapeut fra Berlin, Tyskland i 2002.
Han har blant annet lang erfaring fra privat praksis i Farsund og Kristiansand.
MER OM LASSE
FYSIOTERAPEUT
MAYLINN MOBERG PEERSEN
MAYLINN MOBERG PEERSENFysioterapeut
Maylinn er i permisjon for tiden. Hun holder på med spesialiesering i Manuell Terapi ved Universitetet i Bergen
Mer om Maylinn
FYSIOTERApeut
ALEXANDER BERGMANN
ALEXANDER BERGMANNKiropraktor
Alexander er utdannet i Wales og har jobbet i Storbritania, Portugal og flere steder i Norge.
MER OM ALEXANDER
KIROPRAKTOR
ARILD MARTIN TONSTAD
ARILD MARTIN TONSTADFysioterapeut
Er fysioterapeut med utdannelse fra Aalborg, Danmark (2000-2004). Var med å starte opp klinikken i 2010 og er i dag daglig leder ved Klinikk Andøya.
MER OM ARILD
FYSIOTERAPEUT
RENATE ERIKSEN
RENATE ERIKSENYoga
Renate underviser klassisk Hatha yoga på Klinikk Andøya. Det er en rolig og mild form for yoga, hvor fokus er på å finne ro, styrke og vitalitet.
MER OM RENATE
YOGA
JUDITH MELBYE
JUDITH MELBYEPilates
Judith Melbye er selvstendig næringsdrivende og driver Pilatespust og er selv instruktør og har klasser, privattimer og gir treningsveiledning.
MER OM JUDITH
PILATES
NIKOLAY MAGNUS AVENSTROUP
NIKOLAY MAGNUS AVENSTROUPFysioterapeut
Nikolay er fysioterapeut og jobber på klinikken med forsikringspasienter og bedriftsavtaler.
MER OM NIKOLAY
FYSIOTERAPEUT
PER OLAV MOBERG PEERSEN
PER OLAV MOBERG PEERSENManuellterapeut/Fysioterapeut
Per Olav er manuellterapeut med tilskudd fra Kristiansand Kommune. Han har fysioterapiutdannelse fra Danmark og master i klinisk fysioterapi/manuell terapi fra Perth, Australia.
MER OM PER OLAV
FYSIOTERAPEUT / MANUELLTERAPEUT
HILDE LANGFELDT SUNDEFysioterapeut
Hilde er fysioterapeut og jobber på klinikken med forsikringspasientener og helprivat fysioterapi. Hun jobber ellers som kommunal fysioterapeut i Kristiansand kommune
FYSIOTERAPEUT

Gjør en avtale

38 11 83 00

Eller fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil komme tilbake til deg snart. Vennligst sørg for å la oss få vite hvilken behandling du leter etter, så den rette personen kan komme tilbake til deg.