Jon Søvik

Kiropraktor Jon Søvik

Jon har sin utdannelse fra verdens eldste og største utdanningsinstisjon innenfor kiropraktikk – Palmer College of Chiropractic. Skolen ble grunnlagt av kiropraktikkens far D. D. Palmer i 1897, og ligger utenfor Chicago.

Jon ble uteksaminert som Doctor of Chiropractic i 2007, men siden av utdannelsen tok han mange ekstra kurs i helger og på kveldstid for å praktisere det han lærte. Særlig job bet han mye med leddjustering, idrettsskader, behandling av spedbarn og gravide, geriatri og funksjonell nevrologi.

I 3 år var Jon forskingsassistent på Palmer Center of Chiropractic Research, som er det største forskningssenteret i verden for kiropraktikk.

Etter endte studier gikk Jon tre år i lære i hos Atle Torstensen, som ble kåret til årets kiropraktor i Norge i 2006 og «international chiropractor of the year» i 2010. Torstensen reiser verden rundt for å undervise i behandlingsteknikk, og siden 2014 har han pendlet annenhver uke til Italia for å behandle stjernespillerne på fotballaget A. C. Milan.

JON SØVIK
JON SØVIK Kiropraktor
KIROPRAKTIKK